Contact

Contact met de uitgever

Voor (inhoudelijke) informatie, bestellingen, op- en aanmerkingen, vragen en suggesties kunt u schriftelijk, telefonisch of via mail contact opnemen met de uitgeverij.  

Postadres
Postbus 1650, 5602 BR Eindhoven

Bezoekadres
Kanaaldijk noord 109b, 5642 JA Eindhoven

E-mail info@damon.nl
Bank IBAN: NL87 KNAB 0255 5677 31 
 

Contact met de auteur(s)

Jan de Leeuw is hogeschooldocent ethiek, bedrijfsethiek, kennis van de sportwereld  en MVO bij Fontys Economische Hogeschool Tilburg (o.a. Johan Cruyff University en SPECO). Hij schreef meer dan honderd educatieve boeken, waaronder De sportwereld voor het HBO en Sportbusiness en ethiek. Jan de Leeuw is secretaris van de BVVS. In 2008 was hij winnaar van de Fontys Kennisprijs.

Voor inhoudelijke vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met de auteur via e-mail: j.de.leeuw@wxs.nl.

Jacinta Kannekens is werkzaam als adviseur relatiemanagement bij Waterschap Aa en Maas. In het verleden was zij werkzaam bij de provincie Noord-Brabant, de gemeente Bernheze en de Theologische Universiteit Kampen. Jacinta Kannekens studeerde theologie en hoger economisch onderwijs.

Daarnaast hebben experts op het gebied van MVO en bedrijfsethiek een bijdrage geleverd aan deze uitgave:

-      Drs. D. Bronkhorst, beleidsmedewerker bij Amnesty International.

-      Prof. dr. R. Jeurissen, hoogleraar bedrijfsethiek bij Nyenrode Business Universiteit en directeur van European Institute for Business Ethics (EIBE).

-      Prof. dr. M. Kaptein, hoogleraar bedrijfsethiek en integriteitmanagement bij de RSM Erasmus Universiteit en partner KPMG Forensic & Integrity.

-      Drs. H. Molenaar, beleidsmedewerker bij Amnesty International.

-      Drs. N. Welman, teamleider International Event, Music & Entertaiment Studies en docent Duurzame ontwikkeling bij Fontys Hogescholen.