Goed werkgeverschap begint bij jezelf

Hoofdstuk 11 gaat over horeca en MVO.

“Goed werkgeverschap in de horeca is echt een typisch voorbeeld van ‘verbeter de wereld, maar begin bij jezelf’. Kijk dus wat jij als ondernemer kunt doen binnen jouw bedrijf. Zorg voor maatwerk, betrek je mensen en blijf vooral in gesprek. Ieder bedrijf is anders, iedere ondernemer is anders en iedere medewerker is anders. De overeenkomsten en gezamenlijke belangen zijn echter groot. Een gezonde bedrijfsvoering met passend werkgeverschap zorgt voor continuïteit, kwaliteit, werkplezier en de juiste beloning voor iedereen; voor zowel werkgever áls werknemer.” Aldus Robèr Willemsen, eigenaar van Café Melief Bender en Proeflokaal De Pui in Rotterdam en Brasserie Wijnbar Muller & Co in Berkel en Rodenrijs. Hij is tevens voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland.

Voor het complete artikel surf naar hier.



«  Terug naar overzicht